Συμφωνία Νεϊμάρ – Αλ Χιλάλ, «διετές» συμβόλαιο με μισθό 160 εκατ. ευρώ

Συμφωνία Νεϊμάρ – Αλ Χιλάλ, «διετές» συμβόλαιο με μισθό 160 εκατ. ευρώ

Συμφωνία Νεϊμάρ με Αλ Χιλάλ, αναφέρει η L'Equipe, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 160 εκατομμύρια ευρώ.

Συμφωνία του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ αποκαλύπτει η «L΄Εquipe», με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αποδέχεται την εξωπραγματική πρόταση που του είχε καταθέσει ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας και να φτάνει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες του κλαμπ σχετικά με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, το οποίο είναι διετές με συνολικό μισθό που αγγίζει τα 160 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν ήταν κρυφό πως εδώ και ένα μεγάλο διάστημα Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν όδευαν προς διαζύγιο μετά από έξι χρόνια. Και μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος να παρουσιαζόταν κοντά στην επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο κάτι τέτοιο -όπως φαίνεται- δεν θα γίνει καθώς ο παίκτης βλέπει το μέλλον του μακριά από την Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέντρικ Ναν «βλέπει» ζεστά Ολυμπιακό, αλλά…

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe» ο 31χρονος συμφώνησε να υπογράψει διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας έτσι τη σύμφωνη γνώμη που θα ανάψει πράσινο φως για την μεταγραφή του.

Το μόνο που απομένει ώστε να γίνει επίσημα παίκτης της Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ είναι να υπάρξει «deal» μεταξύ των δύο κλαμπ, τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να διαπραγματεύονται για να καταλήξουν σύντομα στο ποσό της αποπληρωμής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία γύρω στα 90 εκατομμύρια ευρώ, όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής του Βραζιλιάνου.

Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών αποτελεί απλώς θέμα χρόνου, με τον Νεϊμάρ να ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μετά από έξι χρόνια στην Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ