Λιόν: «Τέλος» ο Λοράν Μπλαν

Λιόν: «Τέλος» ο Λοράν Μπλαν

«Τέλος» ο Λοράν Μπλαν από τον πάγκο της Λιόν, με τον 57χρονο Γάλλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «λιονέ» στην σεζόν (1 ισοπαλία - 3 ήττες).

Μία απόφαση που «λίγο πολύ» όλοι περίμεναν ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα (11/09), με τον Λοράν Μπλαν να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιόν, μετά το κάκιστο ξεκίνημα των «λιονέ» στο πρωτάθλημα το οποίο είχε δημιουργήσει γκρίνια και αμφισβήτηση.

Σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Μπλαν από το τιμόνι της ομάδας, καθώς η Λιόν μετά από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Ligue 1 βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Μπακαμπού…

Σύμφωνα με την «L’Equipe» εκείνος που θα διευθύνει τις προπονήσεις μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λοράν Μπλαν, είναι ο Ζαν Φρανσουάλ Βουλιέ, ο οποίος ανήκει στην μέλος του προπονητικού επιτελείου του Μπλαν.

Πέρα από τις προπονήσεις, ο Βουλιέ θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός της Λιόν μέχρι η διοίκηση του συλλόγου να βρει εκείνον που θα δεχθεί να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας και να αντιστρέψει την όλη κατάσταση άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λοράν Μπλαν είναι μεγάλη, με τον Τζενάρο Γκατούσο να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία του Γαλλικού συλλόγου.

Ο Λοράν Μπλαν έμεινε για περίπου ένα χρόνο στον πάγκο της Λιόν, και έκατσε στην άκρη του πάγκου της για 37 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 1.65 βαθμών ανά ενενηντάλεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ