Αισιόδοξος ο Λουίς Ενρίκε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος ο Λουίς Ενρίκε: «Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε»

Δεν χάνει την πίστη του ο Λουίς Ενρίκε.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, δήλωσε σήμερα (7/10) ότι είναι «πεπεισμένος» ότι η ομάδα του θα «πετύχει», τρεις ημέρες μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ (4-1) στο Champions League.

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο; Αρκετά. Μερικές φορές γίνονται λάθη στις προπονήσεις, μερικές φορές κάνουν οι παίκτες. Πρέπει να ψάξω τον καλύτερο τρόπο για να παίξουμε», είπε ο Λουίς Ενρίκε ενόψει του αυριανού (8/10) αγώνα με τη Ρεν.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών για όλους. Όλοι κάνουμε λάθη. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που βλέπω. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε», συνέχισε ο προπονητής, του οποίου η επιλογή συστήματος στο 4-2-4 επικρίθηκε μετά τη βαριά ήττα στο Νιούκαστλ τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε, «το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη διαφορά των δύο ομάδων», αλλά «τα λάθη μας κόστισαν γκολ».

«Στην καριέρα μου έχω χάσει μερικές φορές με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό ήταν ένα περίεργο ματς. Μου άρεσε η συμπεριφορά της ομάδας μου», υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής.

«Οι ιδέες του παιχνιδιού πρέπει να μας επιτρέπουν να κυριαρχούμε στον αγώνα. Θέλουμε να πάρουμε τρόπαια, δεν φοβάμαι να το πω. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα είμαι εγώ ο…ένοχος», πρόσθεσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, 5η στη Ligue 1 με 12 βαθμούς, πριν την 8η αγωνιστική.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ, ο Λουίς Ενρίκε διαβεβαίωσε ότι είναι στο «100%»:

«Οι παίκτες περνούν από διαφορετικές καταστάσεις. Δεν είναι ούτε σούπερμαν όταν σκοράρει οκτώ γκολ ούτε ένας κανονικός παίκτης όταν δεν σκοράρει. Όλα δεν είναι άσπρο ή μαύρο, υπάρχουν αποχρώσεις. Είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ