Έξαλλος ο Εμπαπέ: «Μερικοί δεν έχετε πατήσει καν το πόδι σας σε γήπεδο»

Έξαλλος ο Εμπαπέ: «Μερικοί δεν έχετε πατήσει καν το πόδι σας σε γήπεδο»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δέχθηκε κριτική για την συμπεριφορά του στο ματς με την Μπρεστ, κάτι που τον έκανε έξαλλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε δια πυρός και σιδήρου από τη Βρετάνη και την έδρα της Μπρεστ, χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 89΄.

Ο Γάλλος σούπερ-σταρ ευστόχησε σε πέναλτι κάνοντας το 3-2 και έπειτα γύρισε στην εξέδρα των οπαδών της Μπρεστ πανηγυρίζοντας με… προκλητικό τρόπο.

Μάλιστα οι… συνομιλίες του Εμπαπέ με την εξέδρα συνεχίστηκαν και μετά το ματς, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν συνθήματα κατά του συμπαίκτη του, Ασχράφ Χακίμι, κάτι που έκανε έξαλλο τον ίδιο.

Μετά το ματς, ο Εμπαπέ απάντησε σε ένα tweet στο οποίο δεχόταν ισχυρή κριτική για τις κινήσεις που έκανε προς την κερκίδα.

«Ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό», έγραψε δημοσιογράφος της Equipe με τον παίκτη της Παρί να απαντάει, «Λοιπόν, φυσικά και θα έπρεπε να είχα τραγουδήσει ακόμη και μαζί τους όταν πρόσβαλαν τον συμπαίκτη μου. Κάποιοι πραγματικά δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους σε γήπεδο ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από το επίπεδο….».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, οι οπαδοί της Μπρεστ φώναζαν συνεχόμενα στον Χακίμι ένα σύνθημα στο οποίο τον αποκαλούσαν βιαστή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γάλλου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ