Μετά από 10 μήνες επιστρέφει και πάλι στα γήπεδα ο Γιόχανσον!

Μετά από 10 μήνες επιστρέφει και πάλι στα γήπεδα ο Γιόχανσον!

Ο Σουηδός πρώην παίκτης της ΑΕΚ ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι μετά από 10 μήνες απραξίας.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον τον περασμένο Νοέμβριο υπέστη ρήξη χιαστών σε αγώνα της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας απέναντι στην Ιταλία, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έχασε ολόκληρη την περσινή σεζόν. Ο Χιμένεθ, ωστόσο, κατάφερε να καλύψει το κενό του και η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Σκανδιναβού με την Ενωση ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, με τον 28χρονο να αποχωρεί από την ΑΕΚ και να μετακομίζει μόνιμα στη Γαλλία για χάρη της Ρεν. Μια μεταγραφή, για την οποία είχατε ενημερωθεί από to10gr. Δέκα μήνες αργότερα ο Γιόχανσον δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό που θα δώσει η δεύτερη ομάδα της Ρεν κόντρα στην Γκινγκάμπ. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Γιόχανσον, μετά το σοβαρό τραυματισμό του, με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ενωσης να προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά του, με στόχο να επιστρέψει σε υψηλές πτήσεις και να βοηθήσει τη Ρεν στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ