«Ψηστήρι» Νεϊμάρ σε Πογκμπά για να φορέσει τη φανέλα της Παρί

«Ψηστήρι» Νεϊμάρ σε Πογκμπά για να φορέσει τη φανέλα της Παρί

Σε επαφή με τον Πολ Πογκμπά έτσι ώστε να πείσει τον Γάλλο μέσο να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νεϊμάρ όπως μεταδίδουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Σε συνεχείς συνομιλίες με τον Πολ Πογκμπά έτσι ώστε να πείσει τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μετακομίσει στην Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να είναι ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Οι σχέσεις του 25χρονου άσου με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όπως είναι γνωστό, δεν είναι και οι καλύτερες με τον Βραζιλιάνο αστέρα των πρωταθλητών Γαλλίας να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να ντύσει τον άσο των «κόκκινων διαβόλων» με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι ότι η γαλλική ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει από τον περασμένο Απρίλιο τον Πογκμπά ο οποίος τότε σύμφωνα με γαλλική εφημερίδα φέρεται να είχε σχολιάσει αυτά τα σενάρια λέγοντας: «Ερχομαι στην Παρί, αλλά μόνο αν συνεχίσει ο Νεϊμάρ»

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτή τη στιγμή, καθώς ο Πογκμπά δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του στο Μάντσεστερ, ενώ έντονο ενδιαφέρον για εκείνον έχει εκφράσει και η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ