Το ασύλληπτο ποσό που προσφέρει η Παρί στον Ντε Χέα

Το ασύλληπτο ποσό που προσφέρει η Παρί στον Ντε Χέα

Γη και ύδωρ ετοιμάζεται να προσφέρει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Νταβίντ Ντε Χέα, προκειμένου να τον πείσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη μεταγραφική λίστα της Παρί Σε Ζερμέν βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Άγγλους να είναι για πρώτη φορά δεκτικοί στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Παριζιάνοι, οι οποίοι έχουν θέσει την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα ως πρωταρχικό στόχο για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Marca, οι Γάλλοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν «χρυσό» συμβόλαιο στον 28χρονο, με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Το συμβόλαιο του Ισπανού με τους «κόκκινους διάβολους» λήγει το καλοκαίρι του 2020 και οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση με τη Γιουνάιτεντ δεν έχουν τελεσφορήσει, με την πιθανότητα να θελήσει να αλλάξει περιβάλλον μετά το τέλος της σεζόν να παραμένει ζωντανή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ