Γουάντα Νάρα: «Ο Μάουρο σε μια καλύτερη και πιο σημαντική ομάδα από την Ίντερ»

Γουάντα Νάρα: «Ο Μάουρο σε μια καλύτερη και πιο σημαντική ομάδα από την Ίντερ»

Η γνωστή για τις «εμπρηστικές» της δηλώσεις, Γουάντα Νάρα, τόνισε ότι ο Ικάρντι αγωνίζεται σε σπουδαιότερη ομάδα από την Ίντερ, ρίχνοντας την... σπόντα της προς την διοίκηση των «νερατζούρι».

Ο Μάουρο Ικάρντι δείχνει αναγεννημένος στην Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τους πρωτευουσιάνους.

Ο Αργεντινός έχει σημειώσει 13 γκολ σε 16 ματς με την ομάδα του Τόμας Τούχελ, με τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων να φαντάζει πολύ μικρή πλέον.

Η σύζυγος του Αργεντινού φορ, Γουάντα Νάρα, ήταν καλεσμένη σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης και μίλησε για όσα έγιναν την περσινή σεζόν στην Ίντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: 

«Ο Μάουρο πήγε σε μια καλύτερη και πιο σημαντική ομάδα. Όλοι ξέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα από τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά κλαμπ του κόσμου.

Δεν ξέρω ποιος τον έδιωξε από την Ίντερ, αλλά ξέρω ότι τελικά όλοι βγήκαν κερδισμένοι και ειδικά ο Μάουρο που παίζει σε μια καλύτερη, μια πιο σημαντική ομάδα».

Επίσης η σύζυγος του Αργεντινού τόνισε: «Ο Ικάρντι είναι δανεικός στην Παρί, ανήκουμε ακόμη στην Ιντερ, την οποία υποστηρίζει ο μεγάλος μου γιος.

Ο μικρότερος υποστηρίζει τη Γιουβέντους, αλλά δεν μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες του με τη φανέλα της γιατί αρχίζουν κατευθείαν τα μεταγραφικά σενάρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ