Η Παρί είναι έτοιμη να αγοράσει τον Ικάρντι

Η Παρί είναι έτοιμη να αγοράσει τον Ικάρντι

Σύμφωνα με την Corriere, η Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας και θα κάνει δικό της τον Μάουρο Ικάρντι.

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τον όρο που έχει στο συμβόλαιο του Μάουρο Ικάρντι και να τον κάνει δικό της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Παριζιάνους από την Ίντερ, η σύζυγος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα δήλωσε πρόσφατα ότι σκέφτονται την επιστροφή στην Ιταλία, αλλά η Παρί έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» η Παρί θα κάνει χρήση του όρου που έχει το συμβόλαιο του Ικάρντι, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στους Γάλλους και θα πληρώσει 70 εκ. ευρώ στην Ίντερ για να τον αποκτήσει. Κάτι που δείχνει πως ο Καβάνι (που έχει πολλές προτάσεις) θα αποχωρήσει από το Παρίσι.

Πάντως τα σενάρια των τελευταίων ημερών για τον Ικάρντι είναι πολλά. Ένα από τα τελευταία θέλει τη Γιουβέντους να είναι κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με την Παρί να τον αγοράζει από την Ίντερ και να τον παραχωρεί στη Γιούβε, προκειμένου να πάρει τον Πιάνιτς και ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, πριν λίγες μέρες υπήρξε και δημοσίευμα που ήθελε τη Μίλαν να ερίζει για τον Μάουρο Ικάρντι, εφόσον αποχωρήσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ