«Χρυσάφι» στα πόδια του Ράμος από ομάδα του MLS

«Χρυσάφι» στα πόδια του Ράμος από ομάδα του MLS

Ο Σέρχιο Ράμος είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας από το MLS, η οποία του προσφέρει άκρως δελεαστική πρόταση, όπως γράφεται στην Αμερική.

Ο Σέρχιο Ράμος άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι μετά από μιάμιση δεκαετία και ήρθε στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί, όμως οι τραυματισμοί τον έχουν καταστήσει πρακτικά άφαντο.

Ο 35χρονος Ισπανός έχει καταφέρει ως τώρα να γράψει πέντε συμμετοχές και λιγότερα από 300 λεπτά παρουσίας, 283 για την ακρίβεια, χωρίς να παίξει καθόλου στο Champions League.

Παρόλη την παραμονή του μακριά από το γήπεδο, το όνομά του παραμένει θέλγητρο για ομάδες εκτός Ευρώπης και μια ομάδα του MLS ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του. Αυτή δεν είναι άλλη από τους Λος Άντζελες Γκάλξι, όπου αγωνίστηκε κι ο πρώην συμπαίκτης του στην «Βασίλισσα», Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Όπως μεταδίδουν λοιπόν αμερικανικά Μέσα του προσφέρει διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 20 εκατ ευρώ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Γάλλους μέχρι το 2023, όμως οι λίγες συμμετοχές του μπορεί να τον βάλουν σε σκέψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ