Μπέκαμ καλεί Μέσι στο Μαϊάμι!

Μπέκαμ καλεί Μέσι στο Μαϊάμι!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να πάρει τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι στο MLS; Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει αυτό!

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος, μάλιστα, είναι αισιόδοξος πως τελικά θα μπορέσει να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» με τον Αργεντινό μάγο!

Ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας, επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο συνιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, θέλουν να φέρουν τον Μέσι! Και πως «είναι πολύ αισιόδοξοι» ότι θα επιτευχθεί το deal.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μας:

«Λοιπόν, κοιτάξτε, τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και εγώ φιλοδοξούμε να φέρουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο εδώ στο Μαϊάμι, όχι μόνο λόγω του έργου που δημιουργούμε. Θέλουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όταν μιλάς για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ο Λίο είναι προφανώς ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Ελπίζω ότι θα πληρούνται οι προϋποθέσεις για να είναι εκεί, παίζοντας με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό φιλοδοξούμε. Ελπίζω να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν έχουμε τίποτα εγγυημένο, δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζω ότι στο μέλλον ο Λίο Μέσι μπορεί να είναι μέρος του έργου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ