Μπέκαμ: «Ο Μέσι πρέπει να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, οφείλουμε να τον προστατεύσουμε»

Μπέκαμ: «Ο Μέσι πρέπει να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, οφείλουμε να τον προστατεύσουμε»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκ των ιδιοκτητών της νέας ομάδας του Λιονέλ Μέσι, Ίντερ Μαϊάμι, αναφέρθηκε στο αναμενόμενο ντεμπούτο του Αργεντινού σταρ στο MLS.

Η… φρενίτιδα Λιονέλ Μέσι έχει χτυπήσει για τα καλά την ποδοσφαιρική Αμερική. Ο Αργεντινός παρουσιάστηκε από την Ίντερ Μαϊάμι όπου θα συνεχίσει την καριέρα του σε μια φαντασμαγορική τελετή και πλέον όλοι ανυπομονούν για το ντεμπούτο του.

Σύμφωνα ωστόσο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνιδιοκτήτη του συλλόγου, αυτό μάλλον δεν θα γίνει όσο σύντομα αναμενόταν. Όπως δήλωσε ο Άγγλος, ο Pulga δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο επόμενο παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ (21/07), παιχνίδι το οποίο οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του.

Διαβάστε επίσης: Ξέραμε από πέρσι που βρίσκεται η αχίλλειος πτέρνα του Ολυμπιακού…

Χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ ανέφερε:

«Θα είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Κρουζ Αζούλ. Δεν ξέρουμε αν ο Λέο θα παίξει ή αν θα πάρει κάποια λεπτά, γιατί νομίζω πως θα πρέπει να είναι έτοιμος. Οφείλουμε να τον προστατεύσουμε και να σιγουρευτούμε πως θα είναι έτοιμος, επειδή μόλις έφτασε στο Μαϊάμι. Ο Λέο και ο Τάτα (σ.σ Μαρτίνο) θα αποφασίσουν πότε θα παίξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ