Ένταση με τον Μέσι στην φυσούνα (vid)

Ένταση με τον Μέσι στην φυσούνα (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με αντίπαλο του στην φυσούνα του χθεσινού αγώνα απέναντι στην Ορλάντο Σίτι.

Τι και αν είναι 36 έχοντας κάνει ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους στο ποδόσφαιρο; Τι και αν πολλοί πιστεύουν ότι έχει πάει στις ΗΠΑ για τουρισμό. Ο Λιονέλ Μέσι δεν το βλέπει καθόλου έτσι.

Και αυτό διότι ο Αργεντινός εκτός των όσων έχει πετύχει τον τελευταίο καιρό ποδοσφαιρικά, φαίνεται πως μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Ο Μέσι φαίνεται πως είχε μια έντονη λογομαχία καθώς οδηγούνταν στα αποδυτήρια με έναν αντίπαλο του, επεισόδιο στο οποίο χρειάστηκαν να επέμβουν άλλοι παίκτες και οι διαιτητές ώστε να μην γίνει χειρότερο.

Ο 36χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν είχε πολλά παράπονα από τον τρόπο που τον αντιμετώπιζαν οι αντίπαλοι του και ο διαιτητής, με αποκορύφωμα την ένταση που προκλήθηκε στα αποδυτήρια με τον Αραούχο, που αγωνίζεται στην Ορλάντο Σίτι.

Δείτε το βίντεο:

 

Βέβαια αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Μέσι, ο οποίος βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και με συνοπτικές διαδικασίες πέτυχε και το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ