Ανσαριφάρντ: «Είμαι ένας στρατιώτης της ομάδας»

Ανσαριφάρντ: «Είμαι ένας στρατιώτης της ομάδας»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη του Ιράν επί του Μαρόκου, αλλά και για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με την Ισπανία.

Το Ιράν με πρωταγωνιστή τον Εχσάν Χατζισαφί πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στο Μαρόκο και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την περιπέτειά του στο φετινό Μουντιάλ.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έβγαλε τη σέντρα στο αυτογκόλ του Μπουχαντούζ (1-0), με το οποίο το Ιράν πήρε το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης. Εκτός από τον Χατζισαφί, στο παιχνίδι με το Μαρόκο αγωνίστηκε βασικός επίσης και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο επιθετικός των Πειραιωτών μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την ιστορική νίκη του Ιράν και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα κόντρα στους Ισπανούς. Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι ένας στρατιώτης του Ιράν και θα αγωνιστεί σε όποια θέση και αν επιλέξει ο Κάρλος Κεϊρόζ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ένας στρατιώτης της ομάδας και θα παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Προσπαθώ να φέρω εις πέρας την αποστολή μου. Παλέψαμε μέχρι το τέλος του αγώνα και χάρη στην βοήθεια του Θεού δεν ντροπιάσαμε τους συμπατριώτες μας. Σε κάθε διοργάνωση το πρώτο ματς είναι σημαντικό. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας στα πρώτα λεπτά αλλά στην συνέχεια επανήλθαμε. Το επόμενο ματς με την Ισπανία θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για να κάνουμε το καλύτερο».

Επίσης, σχολίασε την απόφαση της Nike να αποσύρει τη χορηγία της από την εθνική ομάδα του Ιράν, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβάλλει οι ΗΠΑ. «Δεν ξέρουμε γιατί έγινε, μας παράτησαν και ήμασταν πάρα πολύ ενοχλημένοι», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ