Κορωνοϊός – Ουάσινγκτον: «Στη φυλακή όσοι σπάσουν την καραντίνα» λέει η δήμαρχος

Κορωνοϊός – Ουάσινγκτον: «Στη φυλακή όσοι σπάσουν την καραντίνα» λέει η δήμαρχος

Κορωνοϊός: Η Μίριελ Μπόουζερ ακολούθησε τους κυβερνήτες του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια, που έδωσαν παρόμοιες εντολές για την καραντίνα

Ποινή φυλάκισης 90 ημερών και πρόστιμο πέντε χιλιάδων δολαρίων αντιμετωπίζουν οι πολίτες που θα «σπάσουν» τον κατ’ οίκον περιορισμό στην Ουάσινγκτον.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», η δήμαρχος της Ουάσιγκτον, Μίριελ Μπόουζερ εξέδωσε χθες εντολή να μείνουν σε «καραντίνα» οι πολίτες της αμερικανικής πρωτεύουσας και όσοι δεν υπακούσουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα ακόμη και με φυλάκιση.

Η Μίριελ Μπόουζερ ακολούθησε τους κυβερνήτες του Μέριλαντ και της Βιρτζίνια, που έδωσαν παρόμοιες εντολές, καθώς η περιοχή των δύο αμερικανικών πολιτειών όπως και της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, αντιμετωπίζει έναν αυξανόμενο αριθμό ασθενών με κορωνοϊό.

Μέχρι στιγμής, στην Ουάσινγκτον έχουν καταγραφεί 410 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Εκπρόσωπος του γραφείου της δημάρχου δήλωσε ότι η εντολή προς τους πολίτες της Ουάσιγκτον τίθεται σε ισχύ την Τετάρτη (χθες) και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Απριλίου.

«Το μήνυμά μας παραμένει το ίδιο: «Μένουμε στο σπίτι», τόνισε η δήμαρχος σε δήλωσή της.

«Η παραμονή στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ισοπεδώσετε την καμπύλη και να προστατέψετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και ολόκληρη την κοινότητά σας από τον COVID-19. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς μπορούν να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή, και για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό είναι αυτό: μένοντας σπίτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ