Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Το να παίζουμε ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής για μας» (vid)

Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Το να παίζουμε ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής για μας» (vid)

Για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Βραζιλιάνοι το ποδόσφαιρο μίλησε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Είναι γνωστό πως στη Βραζιλία το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα. Οι περισσότεροι μεγαλώνουν με μια μπάλα δίπλα τους.

Από τις φαβέλες, μέχρι και στις πιο μεγάλες περιοχές της χώρας. Το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία είναι τρόπος ζωής. Και για αυτό ακριβώς μίλησε ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Ο «Λούτσο» έχει το «know-how» και η Ισπανία πηγαίνει «αθόρυβα» ως ισχυρή στο Κατάρ (pics)

Ο άλλοτε άσος του «τριφυλλιού» μίλησε για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στη χώρα του το ποδόσφαιρο εν όψει και του Μουντιάλ του Κατάρ και τόνισε ότι για τους Βραζιλιάνους η στρογγυλή Θεά είναι είναι τρόπος ζωής…

«Παίζουμε για το πάθος. Για το πάθος και τη χώρα μας. Το να παίζουμε ποδόσφαιρο για μας είναι ένας τρόπος ζωής. Το πάθος είναι στο αίμα μας, στην ψυχή μας. Όταν κάνεις τα πάντα με πάθος, το αποτέλεσμα είναι η συνέπεια. Έχουμε ένα καλό προπονητή τον Τίτε, που κάνει αρκετά καλή δουλειά, έχουμε καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Όταν πάνε εκεί, πρέπει να θυμούνται πως πίσω στην πατρίδα υποστηρίζονται από 200 εκατ. ανθρώπους. Επειδή αυτό είναι αυτό που κάνουμε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ