Οι παίκτες της Αγγλίας θα γονατίσουν πριν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ

Οι παίκτες της Αγγλίας θα γονατίσουν πριν την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ

Οι Άγγλοι διεθνείς αποφάσισαν να γονατίσουν πριν από την πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ κόντρα στο Ιράν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η Αγγλία μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, διασταυρώνοντας τα «ξίφη» της με το Ιράν τον δικό μας Μοχαμαντί και Χατζησαφί.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Τριών Λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ οι Άγγλοι διεθνείς αναμένεται να γονατίσουν πριν την σέντρα, ως ένδειξης διαμαρτυρίας κατά των διακρίσεων.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2022: H πρώην των Νεϊμάρ, Μιλιτάο ανυπομονεί για την πρεμιέρα της Βραζιλίας

«Νιώθουμε ότι πρέπει. Αυτό εκφράζουμε ως ομάδα και το πιστεύουμε πολύ καιρό τώρα. Καταλαβαίνουμε ότι στην Premier League έχει αποφασιστεί να συμβαίνει για συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά νιώθουμε ότι αυτή η περίπτωση είναι η μεγαλύτερη», ανέφερε αρχικά και κατέληξε:
«Είναι μια ισχυρή δήλωση που θα κάνει τον γύρο του κόσμου, ιδιαίτερα για τους νεαρότερους. Η συμπεριληπτικότητα είναι πολύ σημαντική».

Τέλος ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση είναι η απαγόρευση της FIFA στο πολύχρωμο περιβραχιόνιο στήριξης στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, το οποίο σκόπευε να χρησιμοποιήσει η Αγγλία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, απαγόρευσε τη χρήση του, ενημερώνοντας την ομοσπονδία της χώρας πως δεν μπορεί να δώσει την έγκρισή της για αλλαγή εξοπλισμού, έννοια που περιλαμβάνει και το συγκεκριμένο περιβραχιόνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ