Τυνησία – Αυστραλία 0-1: «Αφεντικό» για την πρόκριση η Αυστραλία! (vid)

Τυνησία – Αυστραλία 0-1: «Αφεντικό» για την πρόκριση η Αυστραλία! (vid)

Η Αυστραλία επικράτησε με σκορ 1-0 της Τυνησίας χάρη σε γκολ του Ντιουκ στο 23' και ανέβηκε στη 2η θέση του 4ου ομίλου έχοντας πλέον 3 βαθμούς, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ

Μεγάλη νίκη για την Αυστραλία! Η ομάδα του Άρνολντ επικράτησε με σκορ 1-0 της Τυνησίας για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ 2022 και ανέβηκε στη 2η θέση με 3 βαθμούς. Έναν πόντο έχουν Τυνησία, Δανία, στους 3 η Γαλλία η οποία αντιμετωπίζει αργότερα (18:00) τους Σκανδιναβούς.

Είναι φαβορί για την πρόκριση πλέον η Αυστραλία και μετά τις αποτυχίες του 2014 και του 2018 ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μία σπουδαία επιτυχία. Ένα τελευταίο εμπόδιο έχει μείνει, η Δανία την τελευταία αγωνιστική. Σε ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα.

Δίκαιη και κυνική νίκη για τα «καγκουρό», με το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης να επιτυγχάνεται στο 23′. Ο Γκούντγουϊν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντιουκ με όμορφη γυριστή κεφαλιά από το πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 των Αυστραλών.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την Τυνησία να έχει κάποιες ευκαιρίες στο φινάλε για να ισοφαρίσει αλλά να μην τα καταφέρνει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τυνησία (Τζαλέλ Καντρί, 3-4-3): Ντάμεν, Μπρον (74′ Κεσχρίντα), Μεριά, Ταλμπί, Ντρέγκερ (46′ Σασί), Σκιρί, Λαϊντουνί (67′ Καζρί), Αμπντί, Σλιτί, Τζεμπαλί (73΄Κενισί), Μσακνί

Αυστραλία (Γκρέιαμ Άρνολντ, 4-3-3): Ράιαν, Κάρασιτς (75′ Ντέγκενεκ), Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς, Μόι, Ιρβάιν, ΜακΓκρί (64′ Χρούστιτς), Λέκι (85′ Μπάκους), Ντιουκ (64′ ΜακΛάρεν), Γκούντγουιν (85′ Μαμπίλ)

Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ. Βοηθοί: Ράφαελ Φόλτιν, Γιαν Ζάιντελ. (ΓΕΡ). 4ος: Σαΐντ Μαρτίνες

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ