Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε τη μετάδοση αγώνων τριών χωρών

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε τη μετάδοση αγώνων τριών χωρών

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγόρευσε τη μετάδοση των αγώνων των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας καθώς τις θεωρεί εχθρούς πολιτικά.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «KBS World TV», ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει απαγορεύσει να προβάλλονται στη Βόρεια Κορέα οι αγώνες των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ. Ο λόγος είναι ότι τις θεωρεί εχθρούς πολιτικά.

Και αφού αυτή είναι η εντολή του καθεστώτος, εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί το αντίθετο. Όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά τη δήλωση του προέδρου της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, που τόνισε πως είναι ανοιχτός στην πιθανότητα η Βόρεια Κορέα να διοργανώσει κάποια στιγμή στο μέλλον Παγκόσμιο Κύπελλο αν έχει τις εγκαταστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αμπντουλαγιέ Νταμπό όπως λέμε… Ανδρέας Ντόι (vids)

Μία δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς πρόκειται για μία χώρα που δεν σέβεται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, με το καθεστώς να κρατάει τον λαό σε μία… γυάλα. Θα πει κανείς βέβαια, εδώ δεν είχαν πρόβλημα να αναθέσουν Μουντιάλ στο Κατάρ που δεν διαφέρει και πολύ στις «αρχές» του από τη Βόρεια Κορέα, αλλά αυτή είναι μία άλλη συζήτηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ