Το «θρυλικό» ρεκόρ που… έγραψε ο Μέσι στο Κατάρ (pic)

Το «θρυλικό» ρεκόρ που… έγραψε ο Μέσι στο Κατάρ (pic)

Κάτοχος ενός ακόμα ρεκόρ είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Λιονέλ Μέσι.

Ήταν ένα παιχνίδι do or die για την Αργεντινή. Δεν υπήρχε άλλο μονοπάτι, καθώς η ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα έφερε με την πλάτη στον τοίχο την «Αλμπισελέστε».

Όλος ο λαός της Αργεντινής περίμενε τον Μέσι και την παρέα του να βρουν τη «φόρμουλα» της νίκης απέναντι στο σκληρό Μεξικό. Η αγωνία και το άγχος κράτησαν την Αργεντινή για 63 λεπτά μακριά από το μεγάλο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Είναι ηγέτης και το δείχνει

Ένα γκολ το οποίο σκόραρε φυσικά ο Λιονέλ Μέσι. Στη μοναδική στιγμή που του εμφανίστηκε, ο pulga βρήκε χώρο και με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Οτσόα και έγραψε το 1-0 στο 64ο λεπτό, ξεκλειδώνοντας έτσι και τον δρόμο προς τη μεγάλη νίκη.

Ο 35χρονος σούπερ σταρ ήταν αυτός που έκανε και την πάσα στον Έντζο Φερνάντες στο εκπληκτικό γκολ του 21χρονου μέσου για το 2-0. Μπορεί ο Φερνάντες να έκανε μόνος του τη δουλειά, ωστόσο η στατιστική υπηρεσία του Μουντιάλ… έδωσε στον Μέσι την ασίστ.

Μια ιστορική ασίστ για τον Αργεντινό σταρ, καθώς με αυτό το… σερβίρισμα κατάφερε να «σπάσει» ένα φοβερό ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, από το βράδυ της Παρασκευής, ο Μέσι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής ever με τουλάχιστον μια ασίστ σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ