ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live Streaming: Η νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ ξεκινάει. Και ξεκινάει με το παιχνίδι της Ολλανδίας με τις ΗΠΑ. Αυτό είναι το πρώτο χρονικά. Η μία προβλημάτισε πολύ με την εικόνα της, η άλλη έκανε την έκπληξη και το βήμα παραπάνω. Για την ιστορία, η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά, αντιμετωπίζει τη νικήτρια από το Αργεντινή – Αυστραλία (3/12, 21:00). Η Ολλανδία πέρασε ως πρωτοπόρος από τον Α’ Όμιλο, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς. Τερμάτισε μπροστά από Σενεγάλη (6), Εκουαδόρ (4) και Κατάρ (0), σε έναν σχετικά βατό όμιλο.

Νίκησε 2-0 τη Σενεγάλη χωρίς να είναι καλή, έφερε 1-1 με το Εκουαδόρ παρουσιάζοντας πολύ κακή εικόνα με μόλις μία τελική στην εστία (το γκολ!) και νίκησε 2-0 το Κατάρ χωρίς να «πατήσει γκάζι» και να εντυπωσιάσει. Μπήκε με προσδοκίες αλλά προβλημάτισε πολύ.

Ολλανδία – ΗΠΑ: Η ανάλυση του αγώνα

Οι ΗΠΑ πέρασαν από τον Β’ Όμιλο μέσω της 2ης θέσης, έχοντας 5 βαθμούς, πίσω από τους 7 της Αγγλίας και πάνω από Ιράν (3) και Ουαλία (1). Έφεραν 1-1 με την Ουαλία σε ματς που στο πρώτο ημίχρονο είχαν καλή παρουσία, 0-0 με την Αγγλία που στάθηκαν αξιοπρεπώς και νίκησαν 1-0 το Ιράν με το γκολ του Πούλισικ. Είναι το αουτσάιντερ και καλείται να το απολαύσει, μιας και τον στόχο της τον «έπιασε». Αν την υποτιμήσει η Ολλανδία, θα έχει πρόβλημα.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ολλανδία και ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 του Σαββάτου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΗΠΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ