Το… αντίο του Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο»

Το… αντίο του Λουίς Ενρίκε στην Ισπανία: «Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο»

Ο Λουίς Ενρίκε αποχαιρέτησε την Ισπανία μετά και την αποτυχία του Μουντιάλ.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του «διαζυγίου» του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας και την αποχώρησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού έπειτα από 4 χρόνια, ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να πει το δικό του, προσωπικό «αντίο» στη «ρόχα» με ένα μήνυμα που εξέφραζε και τους συνεργάτες του κι ανέβασε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media.

Ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία την τελευταία τετραετία, «απολογήθηκε» που δεν μπόρεσε να δώσει περισσότερα στην Εθνική Ομάδα και ζήτησε να στηρίξουν όλοι τον νέο προπονητή της ισπανικής ομάδας, Λουίς ντε λα Φουέντε.

Διαβάστε επίσης: Ο περιζήτητος Πιερ Κούντε: Το limit up από το Μουντιάλ και οι προτάσεις (vid)

Αναλυτικά το μήνυμα του Λουίς Ενρίκε:

«Εκ μέρους μου αλλά και όλων όσων απαρτίζουν το επιτελείο: Όλα άρχισαν 4 χρόνια πριν και πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ευγνώμων σε εκείνον που με προσέλαβε δύο φορές (ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας Ρουμπιάλες και ο αθλητικός διευθυντής, Μολίνα). Σε όλους τους υπαλλήλους της ισπανικής ομοσπονδίας με τους οποίους μοιραστήκαμε τέτοιου είδους εμπειρίες.

Φυσικά, στους παίκτες που υπήρξαν υποδειγματικοί στη συμπεριφορά τους και πιστοί στην ιδέα που είχαμε. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σας βοηθήσω περισσότερο.

Ευχαριστώ επίσης όσους προσέφεραν (γιατροί, φυσιοθεραπευτές, οδηγοί πούλμαν, άνθρωποι ασφαλείας, υπεύθυνοι για οπτικοακουστικό υλικό και μετακινήσεις, τον τιμ μάνατζερ, τους διατροφολόγους κτλ) που δουλεύουν ακούραστα για να βοηθούν τους παίκτες και το επιτελείο σε ό,τι έχουμε ανάγκη.

Ήταν πολύ ξεχωριστό να αποτελώ μέρος όλου αυτού. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας στήριξαν κάθε στιγμή, ειδικά στις πιο δύσκολες. Ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει λίγος μόνο προβληματισμός.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ με όλη τη σημασία της λέξης ώστε ο Λουίς ντε λα Φουέντε να πετύχει ό,τι θέλει! Πάμε Ισπανία! Για πάντα. Ευχαριστώ. Λουίς Ενρίκε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ