Μαρτίνες: «Δεν νιώθουμε κατώτεροι από κανέναν»

Μαρτίνες: «Δεν νιώθουμε κατώτεροι από κανέναν»

Στο αν η Αργεντινή είναι το αουτσάιντερ στον τελικό με την Γαλλία, απάντησε ο κίπερ της «αλμπισελέστε», Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην μέχρι τώρα πορεία της Αργεντινής, μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Παραμονές της μεγάλης αναμέτρησης, ο κίπερ της Άστον Βίλα ανέφερε πως του αρέσει να μην θεωρούν την ομάδα του φαβορί, αφού εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν νιώθουν κατώτεροι από κανέναν, ενώ δεν παρέβλεψε να πλέξει το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι!

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Το spoiler για τον άλλο Ολυμπιακό

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της Αργεντινής:

«Έχουμε παρακολουθήσει τη Γαλλία, δεν βασίζεται σε μονάδες και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Η επιθετική τους γραμμή είναι πολύ επικίνδυνη και έχει αμυντικούς παγκόσμιας κλάσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να τους πληγώσουμε».

«Στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα έλεγαν πως το φαβορί είναι η Βραζιλία, και τώρα μπορούν να πουν ότι η Γαλλία είναι το φαβορί. Μας αρέσει αυτό, δεν νιώθουμε κατώτεροι από κανέναν. Έχουμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο Μέσι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Φέτος είναι ακόμα καλύτερος από ότι ήταν στο Κόπα Αμέρικα. Αν έχουμε μια καλή βραδιά αμυντικά, έχουμε πολλές πιθανότητες να είμαστε νικητές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ