Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσιμίκας!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Ελλάδας με τη Σλοβενία καθώς είχε δέκατα και στο τεστ που υποβλήθηκε για την ανίχνευση του κορωνοϊού βρέθηκε θετικός.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο της εθνικής ομάδας καθώς ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο διεθνής μπακ της Λίβερπουλ είχε μείνει εκτός από το ματς της Ελλάδας κόντρα στη Σλοβενία καθώς είχε δέκατα και σήμερα διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον ιό. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τσιμίκας δεν συμμετείχε στις προπονήσεις και ήταν απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα εδώ και δύο μέρες. Ο παίκτης είναι πάντως καλά στην υγεία του και έχει πολύ ελαφριά συμπτώματα.

Πλέον όλοι στην Εθνική βρίσκονται εν αναμονή των υπόλοιπων τεστ του κορονωϊού με την ελπίδα ότι δεν θα βρεθεί θετικός και κάποιος από τους υπόλοιπους παίκτες και τα μέλη της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποχωρεί αύριο το πρωί από την αποστολή, ενώ η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας συνεχίζεται.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ