Ντεσάμπ για Ζιρού : «Αν δεν παίζει στη Τσέλσι δεν έχει θέση στην εθνική»

Ντεσάμπ για Ζιρού : «Αν δεν παίζει στη Τσέλσι δεν έχει θέση στην εθνική»

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας αναφέρθηκε στον Ολιβιέ Ζιρού και τόνισε πως η αγωνιστική κατάσταση θα κρίνει ποιοι θα είναι στην αποστολή.

Ο Ολιβιέ Ζιρού αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, στη νίκη της εθνικής Γαλλίας κόντρα στην Πορτογαλία για το Nations League. Ο έμπειρος φορ έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και ο ομοσπονδιακός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει αυτή την απόφαση.

Όπως ξεκαθάρισε, ο λόγος που προτιμάει τον Μαρσιάλ από τον επιθετικό της Τσέλσι, είναι επειδή ο χρόνος συμμετοχής του στην Τσέλσι είναι ελάχιστος. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός προτιμάει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστικό ρυθμό από τις ομάδες τους.

Αναλυτικά είπε: «Κάνω τις επιλογές που είναι καλύτερες για την Εθνική. Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι εξαιρετικός παίκτες, με επιτρέπει να έχουμε… βάθος στην ομάδα.

Σε σύγκριση με τον Ολιβιέ και με βάση την κατάσταση στην ομάδα του, ξέροντας πως πρέπει να είναι σε ρυθμό, είναι δύσκολο να βρει θέση. Δεν είναι πως δεν τον θέλω (σ.σ.Ζιρού), αλλά είναι περίπλοκο θέμα. Θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει κάνει για την ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ