Μπάλντοκ: «Με λένε Γιώργο, όλοι με βοηθούν να μάθω ελληνικά»

Μπάλντοκ: «Με λένε Γιώργο, όλοι με βοηθούν να μάθω ελληνικά»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε για τις εμφανίσεις της Εθνικής ομάδας στα τρία τελευταία ματς, αλλά και για το ότι προσπαθεί να μάθει ελληνικά.

Η Εθνική Ελλάδος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο Nations League, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να τονίζει, σε δηλώσεις του, πως είναι αρκετά ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας και τις τρεις νίκες.

Παράλληλα, ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο, στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπαίκτες του, αλλά και στο ότι μαθαίνει ελληνικά.

Οι δηλώσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ:

Πώς αισθάνεσαι ύστερα από τον πρώτο αγώνα σου επί ελληνικού εδάφους;

Ήταν υπέροχα. Απόλαυσα πραγματικά το πάθος των φιλάθλων. Σε κάνει να θέλεις περισσότερο.

Τρία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ η Εθνική.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Προφανώς οι καλές ομάδες βασίζονται στην καλή άμυνα. Πρόκειται, πάντως, για μία πραγματικά ομαδική προσπάθεια. Οι επιθετικοί αμύνονται. Οι ακραίοι επιθετικοί αμύνονται. Οι μέσοι αμύνονται. Είναι προφανές επίσης ότι έχουμε πολύ καλό τερματοφύλακα. Είναι μία ομαδική προσπάθεια.

Επίσης, τρία ματς με τρεις νίκες.

Εξαιρετικό. Είχαμε σχεδιάσει να τις πετύχουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε την Κυριακή και να πάμε στα επόμενα παιχνίδια γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Εσύ πως αισθάνεσαι ως μέλος της αποστολής;

Υπέροχα. Από την πρώτη στιγμή όλοι με υποδέχτηκαν και με βοηθούν να μάθω λίγα ελληνικά. Όταν επιστρέψω σπίτι, θα συνεχίσω μαθήματα με δάσκαλο. Οπότε μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους.

Μπορούμε να ακούσουμε λοιπόν κάτι στα ελληνικά;

Καλησπέρα, My name is Γιώργος τώρα (απάντησε στα ελληνικά)… Δεν μπορώ να συνεχίσω τώρα. Στην επόμενη αποστολή! Το υπόσχομαι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ