Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Ζίβκοβτς ντύθηκε… φορ, η άμυνα έβγαλε ξανά παθογένειες

Άλκμααρ – ΠΑΟΚ 2-2: Ο Ζίβκοβτς ντύθηκε… φορ, η άμυνα έβγαλε ξανά παθογένειες

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ανέλαβε -επιτυχημένα- χρέη σέντερ φορ, με τους Ολιβέιρα και Τσόλακ να είναι απών, όμως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε πάλι τα αμυντικά του προβλήματα και ήρθε ισόπαλος με την Άλκμααρ.

Λείπουν οι σέντερ φορ, χορεύει ο Αντρίγια! Με τον ΠΑΟΚ να μην έχει στη διάθεση του τους Νέλσον Ολιβέιρα και Αντόνιο Τσόλακ, ο Ζίβκοβιτς βγήκε μπροστά, όμως η άμυνα έβγαλε ξανά παθογένειες, τις οποίες πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς και ήρθαν ισόπαλοι με την Άλκμααρ (2-2) στο τρίτο τους φιλικό.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» του Άρη: Προσπαθεί να φέρει τον Σάντι Μίνα (vid)

Ο Δικέφαλος του βορρά μπήκε… φουριόζος και στα πρώτα μόλις 13 λεπτά είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ζίβκοβιτς (5′) και Μιχάι (13′), αλλά οι Ολλανδοί έφεραν το ματς στα ίσια με τα τέρματα των Παυλίδη (27′) και Γκρίφιτ (72′).

Πλέον οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μια νίκη επί της Γκόου Αχεντ Ίγκλις (4-0), την ήττα από την Γκρόνινγκεν (2-1) και τη σημερινή ισοπαλία, στις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν δώσει επί ολλανδικού εδάφους.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ ΕΔΩ

Οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 5′ άνοιξαν το σκορ χάρη στην ατομική ενέργεια του Αντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες και με ένα πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έπειτα από μόλις 8 λεπτά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από κεφαλιά του Κάργα η μπάλα κατέληξε στον Μιχάι και εκείνος με μια κοντινή προβολή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι Ολλανδοί στη δεύτερη τους ευκαιρία, καθώς είχε προηγηθεί και μαι του Ντε Βιτ στο 18′, μείωσαν. Στο 27′ ο Παυλίδης με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε τα 9/11 του ΠΑΟΚ και ο ρυθμός δεν ήταν καλός, ενώ καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να γίνει απειλητική. Ωστόσο, στην πρώτη καλή στιγμή ήρθε και η ισοφάριση.

Ο Γκρίφιτ μετά από ασίστ του Ντούιν, έπιασε ένα σουτ στην κίνηση και έκανε το 2-2 στο 72′. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού αγώνα των δύο ομάδων, αφού στη συνέχεια δεν υπήρχε υποψία φάσης.

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βάινταλ, Φαν Μπρεντερόντε, Χατζηδιάκος, Ντέκερ, Κέρκεζ. Κούπμαϊνερς, Μπούρμεεστερ, Έβιεν, Ντε Γιονγκ, Ντε Βιτ, Παυλίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Βέρουλστ, Μίντζο, Βίτρι, Μπαράσι, Ντούιν, Λάντο, Ραϊντενς, Μπεούκεμα, Ντε Βιτ, Γκρίφιθ και Σάουτεν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι (46’ Ζίβκο Ζίβκοβιτς), Λύρατζης (46’ Σάστρε), Κάργας (61’ Κουλιεράκης), Μιχάι (46’ Ίνγκασον), Ράφα Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ (46’ Ντόουγκλας), Τσιγγάρας (46’ Ντάντας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (46’ Λάμπρου), Φελίπε Σοάρες (61’ Κούρτιτς), Τσαούσης (46’ Κουαλιάτα), Κωνσταντέλιας (46’ Τζίμας).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ