Λουτσέσκου: «Ήταν από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες»

Λουτσέσκου: «Ήταν από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες»

Μετά το 1-0 επί της Σταντάρ Λιέγης ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε έναν μίνι απολογισμό της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασία του με νίκη 1-0 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε έναν μίνι απολογισμό μιλώντας στη NOVA.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για μία από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στα πρώτα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Τι έκανε η Μακάμπι στην δική της πρόβα τζενεράλε

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Δουλέψαμε πολύ και καλά. Ήταν από τις πιο σημαντικές προετοιμασίες. Με νέα πρόσωπα, με παίκτες που γνώριζαν τη φιλοσοφία μας, με πειθαρχία. Έγινε ένα κομμάτι, το επόμενο έχει να κάνει με τον τελικό σχηματισμό του ρόστερ».

Για το τι διαφορετικό μπορεί να περιμένουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ φέτος και αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε τι θα περιμένουμε. Είμαστε σε ένα στάδιο που πρέπει να δουλέψουμε. Και οι παίκτες που ήταν εδώ από πριν χρειάζονται τρεις με τέσσερις βδομάδες για να φτάσουν στο επίπεδο ετοιμότητας. Δουλέψαμε σκληρά και θεωρώ πως η ομάδα που θα είναι διαθέσιμη για το πρώτο επίσημο ματς θα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας. Πρέπει να περιμένουμε, αλλά νομίζω στα πρώτα παιχνίδια θα είμαστε έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ