Τέλος ο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ – Ένα πρότζεκτ 5.000.000 ευρώ στα σκουπίδια

Τέλος ο Ζαμπά από τον ΠΑΟΚ – Ένα πρότζεκτ 5.000.000 ευρώ στα σκουπίδια

Τέσσερα χρόνια μετά την άφιξη - ρεκόρ των 5.000.000 €, ο Λέο Ζαμπά αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ υπογράφοντας την αποτυχία ενός εξαιρετικού πρότζεκτ.

Ο Λέο Ζαμπά αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ πριν από τέσσερα χρόνια ως ένα μεγάλο πρότζεκτ με το βλέμμα στο μέλλον. Ο Δικέφαλος δαπάνησε το ποσό ρεκόρ των 5.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του έχοντας την πίστη πως χτύπησε φλέβα χρυσού, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα προσδοκούσαν ομάδα και παίκτης.

Ο 24χρονος άσος δεν έπεισε ποτέ με τις εμφανίσεις του, προκάλεσε πολλά προβλήματα με τη συμπεριφορά του και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την Τούμπα, έχοντας προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Μπατίν θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ζαμπά, καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να τον παραχωρήσει ως ελεύθερο, αλλά να διατηρήσει 40% ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε επίσης: Το All Time Ranking της UEFA: 23ος ο Ολυμπιακός – Που βρίσκονται Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είχε ζητήσει άδεια στις αρχές του καλοκαιριού για να βρει ομάδα, ο ΠΑΟΚ του την έδωσε, αλλά όταν έληξε η προθεσμία εκείνος ζήτησε έξτρα χρόνο. Ο Δικέφαλος απάντησε αρνητικά και ο Ζαμπά δεν επέστρεψε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με την τύχη του να αγνοείται όλο αυτό το διάστημα.

Πλέον το κεφάλαιο Ζαμπά κλείνει οριστικά για τον ΠΑΟΚ που βγάζει από πάνω του ένα βαρίδι, αλλά αυτό που μένει είναι η παταγώδης αποτυχία σε ένα πρότζεκτ που είχε ξεκινήσει με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Για έναν παίκτη που δαπανήθηκαν 5.000.000 ευρώ και δεν θα επιστραφεί ούτε ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ