Μέσα ο Σαμάτα, «έκοψε» τέσσερις απο την προετοιμασία ο Λουτσέσκου

Μέσα ο Σαμάτα, «έκοψε» τέσσερις απο την προετοιμασία ο Λουτσέσκου

Η «πρώτη» του Σαμάτα, το... απρόοπτο με Τροστ Εκόνγκ και οι τέσσερις που έκοψε ο Λουτσέσκου από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη αναμέτρηση με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Conference League  βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα μακριά (27/7), με τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ (20/7) να είναι γεμάτη ειδήσεις.

Είχε τον Αλί Σαμάτα να προπονείται για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του, τον… αργοπορημένο Τροστ Εκόνγκ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ είχαμε και τέσσερις ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν με την πρώτη ομάδα και θα δοθούν δανεικοί ή θα αγωνιστούν στον ΠΑΟΚ Β’.

Διαβάστε επίσης: NBA: Οι Top-10 ελεύθεροι της αγοράς για όλα τα «γούστα» (vids)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με τον Άλι Σαμάτα να συμμετέχει για πρώτη φορά με την ομάδα, διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης (20.07), η οποία περιλάμβανε δουλειά σε δύο γκρουπ, τα οποία δούλεψαν εναλλάξ στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της τακτικής και τουρνουά τριών ομάδων στο φινάλε.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω καθυστέρησης στην πτήση του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος δούλεψε ο Ζόαν Σάστρε , το όνομα του οποίου είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο.

Τέλος οι Παναγιώτου , Γκορντεζιάνι , Κανίς και Π.Τζίμας ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν να προπονούνται με την Α Ομάδα μετά από απόφαση του τεχνικού επιτελείου.

Την Παρασκευή (21.07) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ