Μάντσεστερ Σίτι : Έτοιμη να προσφέρει τον Τζεσούς για τον Μέσι

Μάντσεστερ Σίτι : Έτοιμη να προσφέρει τον Τζεσούς για τον Μέσι

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να κάνει «πολίτη» τον Λιονέλ Μέσι, έχοντας έτοιμη την πρόταση στην οποία θα περιλαμβάνει και τον Γκαμπριέλ Τζεσούς.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι, μετά τη βόμβα πως ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σταρ έχει μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος έχει δώσει το «σύνθημα» στους ανθρώπους της ομάδας, να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Μπορεί ο 33χρονος να ισχυρίζεται πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα», επιτρέποντας του να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, ωστόσο όπως αναφέρει η Μπαρτσελόνα, η ρήτρα αυτή έχει λήξει από τις 31 Μαϊου, με την πλευρά του Μέσι να υποστηρίζει πως θα πρέπει να υπάρξει μία παράταση της ημερομηνίας λόγω του κορωνοϊού.

Η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο έχει έτοιμη τη λύση αφού φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στους Καταλανούς ένα αρκετά δελεαστικό ποσό, βάζοντας στο πακέτο και τον Γκαμπριέλ Τζεσούς, που ενδιαφέρει την ομάδα. Στα αξιοσημείωτα είναι πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν ενδιαφερθεί και για τις περιπτώσεις του Γκαρθία και Ανχελίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ