Τραμπ : Υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τραμπ : Υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως είναι φίλος με τον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας και πως υποστηρίζει τους κόκκινους διαβόλους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε την αποκάλυψη αυτή, μιλώντας σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα στην Αγγλία, το The Good Morning Britain.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η συζήτηση έφτασε στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο κι ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, είπε ότι θα ήθελε να δει τον Αρσεν Βενγκέρ, μακριά από τον πάγκο της Αρσεναλ.

«Χρειαζόμαστε έναν ισχυρό ηγέτη, ο οποίος να δημιουργήσει ισχυρή άμυνα και να πιστεύει στη νίκη με κάθε κόστος», είπε ο Μόργκαν για την Αρσεναλ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να πει ότι υποστηρίζει άλλη ομάδα της Premier League. «Έχω έναν φίλο τον ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι ο γιος του Τραμπ, έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές την Άρσεναλ, ενώ παίζει και ο ίδιος ποδόσφαιρο στη Νέα Υόρκη. «Είναι όμορφο άθλημα, έχω ένα γιο που παίζει ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ