Νούνο για Πατρίσιο : «Είναι μια χαρά, θυμάται τα πάντα μετά το χτύπημα»

Νούνο για Πατρίσιο : «Είναι μια χαρά, θυμάται τα πάντα μετά το χτύπημα»

Ο προπονητής της Γουλβς μίλησε για τον τραυματισμό του Πατρίσιο και τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και πως θυμάται τα πάντα μετά τη σύγκρουση.

Το βράδυ της Δευτέρας, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Λίβερπουλ με τη Γούλβς, ο αρχηγός των «Λύκων», Κόνορ Κόντι, χτύπησε άθελά του στο κεφάλι τον Ρουί Πατρίσιο σε έναν πραγματικά σοκαριστικό τραυματισμό.

Ο προπονητής των «Λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο ήταν καησυχαστικός σε δηλώσεις του σχετικά με τον τραυματισμό του συμπατριώτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα στη σύγκρουση που είχε με τον αρχηγό της ομάδας του. Ο Πατρίσιο μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και υπήρξε καθυστέρηση 15 λεπτών.

«Ο Ρουί Πατρίσιο είναι εντάξει», δήλωσε ο Νούνο στο BBC Sport. «Εχει συνείδηση, γνωρίζει και θυμάται τι συνέβη. Η εκτίμηση είναι θετική. Θα είναι εντάξει. Οταν συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό, πάντα ανησυχείς. Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Ομως είναι εντάξει. Είναι σε καλά χέρια», πρόσθεσε.

Ο Πατρίσιο, ο οποίος έχει 92 συμμετοχές με την εθνική Πορτογαλίας, έχει ξεκινήσει σε όλους, εκτός από έναν, αγώνες της Premier League με τη Γουλβς από την ένταξή του, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη σεζόν 2018-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ