«Καθαρίζει» με τον κορωνοϊό η Λίβερπουλ – Τέσσερις παίκτες βγήκαν από την καραντίνα

«Καθαρίζει» με τον κορωνοϊό η Λίβερπουλ – Τέσσερις παίκτες βγήκαν από την καραντίνα

Ευχάριστα νέα για τον Γιούργκεν Κλοπ που βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται σημαντικά.

Μειώνονται οι «πονοκέφαλοι» του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, καθώς ο τεχνικός των «κόκκινων» δήλωσε σήμερα (27/12) ότι τέσσερις παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο λόγος για τους Βίρτζιλ φαν Ντάικ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Φαμπίνιο και Κέρτις Τζόουνς οι οποίοι τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση του Γερμανού προπονητή, αφού βγήκαν από την καραντίνα, στην οποία είχαν μπει λόγω κορωνοϊού.

«Ναι, τα παιδιά που έπρεπε να μπουν σε απομόνωση ή είχαν COVID επέστρεψαν. Αυτοί είναι οι Φαμπ, Βίρτζιλ, Κέρτις και Τιάγκο» τόνισε σε δημοσιογράφους ο Κλοπ, με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Λέστερ, και συμπλήρωσε:

«Ο Τιάγκο ήταν ο τελευταίος, επέστρεψε και προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με την ομάδα. Έχουμε ένα νεαρό παίκτη ο οποίος είναι τώρα σε απομόνωση και δύο μέλη του σταφ. Είναι πραγματικά δύσκολο, κάθε πρωί όταν έρχεσαι εδώ, είναι λίγο σαν λοταρία. Ελπίζεις ότι είναι όλα καλά και στη συνέχεια παρουσιάζεται ένα κρούσμα… Αυτή είναι η κατάσταση, αλλά εκτός απ’ αυτό είμαστε εντάξει».

Υπενθυμίζεται ότι η Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε στο πλαίσιο της «Boxing Day» καθώς αναβλήθηκε το χθεσινό (26/12) παιχνίδι της με τη Λιντς στο «Άνφιλντ», λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και τραυματισμών στα «παγώνια».

Δεδομένου ότι οι Αφρικανοί παίκτες που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα μπορούν να αγωνιστούν στο σύλλογό τους μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, ο Κλοπ θα έχει στη διάθεσή του τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντιό Μανέ και Ναμπί Κεϊτά (και) για το κυριακάτικο ντέρμπι (2/1, 18:30) με την Τσέλσι στο Λονδίνο. «Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και νομίζω ότι είναι σωστό. Είναι καλό που τα παιδιά μπορούν να παίξουν σ’ αυτό το παιχνίδι. Μετά από αυτό, πρέπει να φύγουν» επισήμανε ο Κλοπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ