Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νιουκάστλ, μένοντας στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που την κρατά εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ισόπαλες με σκορ 1-1 έμειναν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιουκάστλ, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Ένα αποτέλεσμα που κρατά τους «κόκκινους διαβόλους», εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, στην 7η θέση με 28 βαθμούς και τις «καρακάξες» στην προτελευταία θέση με 11 πόντους.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη την αναμέτρηση όμως δεν μπορούσε να βρει χώρους στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς, καταφέρνοντας εν τέλει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τον Καβάνι να δηλώνει ξανά παρών.

Η Νιουκάστλ ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, με τον Αλάν Σεν-Μαξιμέν να κάνει το 1-0 και να… κόβει τα πόδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκεί και πέρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα των αντιπάλων, μην έχοντας ιδέες στο επιθετικό μισό. Έτσι το 1-0 παρέμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ συνέχιζε να πιέζει για το γκολ ισοφάρισης, έχοντας κάποιες καλές στιγμές, τη στιγμή που και η Νιουκάστλ έβρισκε χώρους στην αντεπίθεση, χωρίς όμως ούτε εκείνη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Εκείνος που έδωσε τη λύση στους φιλοξενούμενους ήταν ο Έντινσον Καβάνι στο 71′ κάνοντας το 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να σημειώσουν το «χρυσό» γκολ της νίκης και έτσι αρκέστηκαν στο να μοιραστούν από έναν βαθμό.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Σαρ, Λασέλ, Κραφθ, Φρέιζερ (75’Αλμιρόν), Σέλβι, Σον Λονγκσταφ, Ζοέλιντον, Σεν-Μαξιμέν (83’Γκέιλ), Γουίλσον (46’Μέρφι).

ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέγες, ΜακΤόμινεϊ (79’Μάτιτς), Φρεντ (46’Σάντσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Γκρινγουντ (46’Καβάνι), Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ