Ανατροπή με Λουκάκου στην Τσέλσι! (pic)

Ανατροπή με Λουκάκου στην Τσέλσι! (pic)

Οι άνθρωποι της Τσέλσι τα βρήκαν με τον Ρομέλου Λουκάκου μετά τον σάλο που ξέσπασε και αποφασίστηκε να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ρομέλου Λουκάκου και την Τσέλσι.

Μετά τον σάλο που είχε ξεσπάσει με την συνέντευξη του Bέλγου στο ιταλικό «Sky Sports», οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν όσα έγιναν, αποφασίζοντας πως είναι καλύτερο και για τους δύο να αφήσουν πίσω ότι συνέβη και να συνεχίσουν την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ίδιος μάλιστα ξεκίνησε εκ νέου προπονήσεις  με τους «μπλε» και είναι πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ερχόμενο παιχνίδι με την Τότεναμ (5/1, 21:45).

Να σημειωθεί ότι την παραπάνω εξέλιξη, είχε προϊδεάσει με τις δηλώσεις του και ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ μετά το ντέρμπι με την Λίβερπουλ (2-2).

«Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και πάντα υπάρχει γυρισμός. Θα λύσουμε τα πάντα και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετά θα μάθετε και εσείς τι θα γίνει», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός την Κυριακή το βράδυ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 28χρονος στράικερ είχε εκφράσει την ευχή του να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα των «νερατζούρι», λέγοντας παράλληλα πως ο τρόπος που τον αξιοποιεί ο Τούχελ δεν του ταιριάζει, με αποτέλεσμα να μην περνάει καλά στους Λονδρέζους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ