Κόντε – «Θα ήταν ασέβεια να μίλησω για τον Λουκάκου και την Τσέλσι»

Κόντε – «Θα ήταν ασέβεια να μίλησω για τον Λουκάκου και την Τσέλσι»

Ο τεχνικός της Τότεναμ δεν θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Τσέλσι, λέγοντας πως θα ήταν ασέβεια να το κάνει.

Τις τελευταίες μέρες τα αποδυτήρια της Τσέλσι μυρίζουν… μπαρούτι και ο λόγος δεν είναι άλλος, από την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τόμας Τούχελ και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος φορ παραχώρησε δηλώσεις σε ιταλικό μέσο, εκεί όπου εξέφρασε τα παράπονα του για τον τρόπο παιχνιδιού Γερμανού τεχνικού. Ο Τόμας Τούχελ δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του 28χρονου και πέρασε στην αντεπίθεση, ενώ δεν έμεινε μόνος σε αυτό αφήνοντας τον «Ρομ» εκτός αποστολής από το χθεσινό ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ.

Οι εξελίξεις αυτές έχον αναζωπηρώσει τις φήμες που θέλουν τον φορ των μπλε να αποχωρεί, από τους πρωταθλητές Ευρώπης, με την Τότενα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους πρόορισμους του Λουκάκου, λόγω της παρουσίας του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «σπιρουνιών».

Τέλος ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη διαμάχη, ωστόσο δεν θέλησε να πάρει θέση, καθώς όπως τόνισε θα ήταν ασέβεια.

«Ειλικρινά θα ήθελα να μην μιλήσω για τον Ρομέλου, γιατί είναι πλέον παίκτης άλλης ομάδας. Νομίζω ότι θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για αυτόν και την Τσέλσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ