Τούχελ για Λουκάκου – «Ζήτησε συγγνώμη, είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι»

Τούχελ για Λουκάκου – «Ζήτησε συγγνώμη, είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι»

Ο Τόμας Τούχελ αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν με τον Ρόμέλου Λουκάκου το προηγούμενο διάστημα, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να συγχωρέσει τον Βέλγο φορ.

Η διμάχη ανάμεσα σε Τόμας Τούχελ και Ρομέλου Λουκάκου ανήκει πια στο παρελθόν, οι δύο τους φαίνεται πως άφησαν στην άκρη ότι τουε χώριζε και είναι έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά.

Ο Βέλγος φορ συναντήθηκε με τον Γερμανό τεχνικό και την διοίκηση των μπλε, και τους έκανε σαφές την πρόθεση του να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Πάντως τα δημοσιεύματα στην Αγγλία επιμένουν πως η αποχώρηση του 28χρονου επιθετικού είναι θέμα χρόνου, με την Τότεναμ να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί λόγω και της παρουσίας του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «σπιρουνιών».

Τέλος ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να τον έχει στην διάθεση του, εν όψει της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη ημιτελικά του Carabao Cup, ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο υψηλόσωμος φορ να πάρει και λεπτά συμμετοχής.

«Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στην ομάδα. Το θέμα δεν ήταν μεγάλο όσο νομίζετε. Για μένα ήταν σημαντικό να καταλάβω ότι η συνέντευξη που έδωσε δεν ήταν σκόπιμη από τον Ρομέλου. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αποδεχθούμε τη συγγνώμη του.

Ο Ρομέλου γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη και τι δημιούργησε. Αισθάνεται την ευθύνη να καθαρίσει όλη αυτή την αναστάτωση που προκλήθηκε. Δεν έχει άλλη επιλογή, είναι παίκτης μας. Είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα και είναι πολύ συναισθηματικός τύπος. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα το δεχθούν και θα υποστηρίξουν την ομάδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός των Λονδρέζων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ