Απίστευτο – Το 97% των ποδοσφαιριστών των elite ακαδημιών της Αγγλίας δεν καταγράφουν συμμετοχή στην Premier League! (pic)

Απίστευτο – Το 97% των ποδοσφαιριστών των elite ακαδημιών της Αγγλίας δεν καταγράφουν συμμετοχή στην Premier League! (pic)

Ποσοστό που δείχνει ακριβώς τη δυσκολία της μεγάλης ευκαιρίας που ψάχνουν τα... πιτσιρίκια που αγωνίζονται στις καλύτερες ακαδημίες της Αγγλίας.

Μέισον Μάουντ, Φιλ Φόντεν, Αλεξάντερ Άρνολντ, Μπουκαγιό Σακά και πάρα πολλοί άλλοι. Όλοι τους, πάνω-κάτω στην ίδια ηλικία. Σχεδόν όλα τα κλαμπ της Αγγλίας, έχουν πλέον έναν ποδοσφαιριστή τοπ επιπέδου που έχει βγει από τα «φυτώρια» τους.

Ωστόσο μόνο εύκολη δεν ήταν η πορεία για να φτάσουν μέχρι την κορυφή που βρίσκονται τώρα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Και αυτό αποδεικνύεται από μία ακόμη έρευνα των Άγγλων. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα, το 97% των ποδοσφαιριστών των κορυφαίων ακαδημιών της Αγγλίας, δεν καταφέρνει να καταγράψει συμμετοχή στην Premier League!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μόλις το 3% των παικτών που βρίσκονται στις ακαδημίες του big-6 της Premier League και γενικώς, τον κορυφαίων ομάδων του Νησιού, δεν καταφέρνουν να αγωνιστούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας, κάτι που δείχνει ακριβώς τη δυσκολία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ