«Αφαιρέθηκε» από το FIFA 2022 ο Γκρίνγουντ

«Αφαιρέθηκε» από το FIFA 2022 ο Γκρίνγουντ

Η EA Sports «πέταξε» έξω από το FIFA 2022 τον Μέισον Γκρίνγουντ μετά τον σάλο που προέκυψε λόγω της βιαιοπραγίας κατά της πρώην συντρόφου του.

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον έθεσε στο περιθώριο μέχρι νεωτέρας και τη NIKE που «έσπασε» τη χορηγική συνεργασία της με τον Μέισον Γκρίνγουντ, ήταν η σειρά της εταιρίας ηλεκτρονικών παιχνιδιών ΕΑ Sports να «αποσύρει» τον Άγγλο επιθετικό από το FIFA 2022, μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το βίντεο που τον δείχνει να βιαιοπραγεί κατά της πρώην συντρόφου του.

Η εταιρία «απέσυρε» τον Γκρίνγουντ από το update που έκανε την 1η Φεβρουαρίου κι ο χαρακτήρας του δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο παιχνίδι, παρότι μέχρι πρότινος ξεκινούσε με αξιολόγηση 79 κι έφτανε να έχει potential rating (τελική αξιολόγηση καριέρας) το 90.

Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ το έχει πάει ένα βήμα… παρακάτω, καθώς σταμάτησε να πουλάει στις μπουτίκ της προϊόντα με το όνομά του και τον αριθμό που φορούσε στους «κόκκινους διάβολους», ενώ ο κόσμος επιστρέφει καθημερινά τις φανέλες που έχει αγοράσει με το όνομά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ