Ο Ποντένσε έκανε και πάλι το… θαύμα του (2-1, vid)

Ο Ποντένσε έκανε και πάλι το… θαύμα του (2-1, vid)

Με τον Ποντένσε να πετυχαίνει γκολάρα, η Γουλβς επικράτησε της Λέστερ με 2-1 – Μεγάλη εμφάνιση από τον Σα - Στο -2 από την 6η Αρσεναλ οι Λύκοι.

Με πρωταγωνιστές τους Ζοσέ Σα και Ντάνιελ Ποντένσε, η Γουλβς επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Λέστερ για την 26η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την είσοδο στην πρώτη 6άδα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Λέστερ και στο 66’ πέτυχε το γκολ με το οποίο η Γουλβς έκανε το 2-1 στην αναμέτρηση, ενώ ο Ιβηρας τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε σε 22 παιχνίδια στη φετινή σεζόν, ενώ με αυτό το τρίποντο οι Λύκοι έφτασαν τους 40 βαθμούς και παρέμειναν στο -2 από την 6η θέση και την Αρσεναλ. Από την άλλη, η Λέστερ έμεινε στην 11η θέση και στους 27 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ρούμπεν Νέβες. Ο επιθετικός της Γουλβς με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ για το 1-0. Στο 15’ ο Τίλεμανς προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Ζοσέ Σα του είπε «όχι», όπως επίσης και στο 24’ στον Ντιούσμπερι Χολ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 41’ κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με τον Λούκμαν. Ο Τίλεμανς έβγαλε κάθετα στον Ολμπράιτον, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Λούκμαν και ο άσος της Λέστερ με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Η Λέστερ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57’ έφτασε κοντά στην ολική ανατροπή, αλλά ο Σα είπε «όχι» στον Ντάκα. Η επέμβαση του Πορτογάλου τερματοφύλακα κράτησε όρθια την ομάδα του και στο 66’ ο Ποντένσε με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 για την Γουλβς. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού με όμορφο συρτό σουτ νίκησε τον Σμάιχελ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Λύκους. Ένα γκολ που έκρινε τελικά το παιχνίδι, με τον Ζοσέ Σα στο 90+4’ να βγάζει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Τίλεμανς.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κόαντι, Σάις, Κίλμαν, Σεμέδο, Αΐτ Νουρί (88’ Μάρσαλ), Μουτίνιο (58’ Χουάνγκ), Ντεντόνκερ, Νέβες, Χιμένες, Ποντένσε (81’ Νέτο)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Αμαρτέι, Σογιουντσού, Τόμας, Τίλεμανς, Εντιντί (73’ Μάντισον), Ντιούσμπερι Χολ, Ντάκα (73’ Ιεανάτσο), Λούκμαν, Ολμπράιτον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ