Αυτός είναι ο διάδοχος του Μπιέλσα στη Λιντς (pic)

Αυτός είναι ο διάδοχος του Μπιέλσα στη Λιντς (pic)

Νέα εποχή στη Λιντς που μετά το διαζύγιο με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τζέσι Μαρς για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η Λιντς ήρθε σε συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό της Λειψίας, Τζέσι Μαρς, στην προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στα σαλόνια της Premier League, μετά την απόλυση του Μαρσέλο Μπιέλσα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος τη Δευτέρα (28/02).

Σε ανακοίνωσή τους τα «παγώνια» αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών και συγκεκριμένα έως τον Ιούνιο του 2025. Εν αναμονή της άδειας εργασίας, το πρώτο παιχνίδι του 48χρονου Αμερικανού στο τιμόνι της Λιντς θα είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ».

Ο Μπιέλσα απολύθηκε την Κυριακή (27/02) μετά την βαριά ήττα της ομάδας από την Τότεναμ (4-0), αφήνοντας το σύλλογο του Γιορκσάιρ να «αιωρείται» ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Λιντς, Βίκτορ Όρτα, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Τζέσι στον σύλλογο και ενθουσιασμένοι που θα μας οδηγήσει σε αυτό το νέο κεφάλαιο.

Ο Τζέσι είναι κάποιος που διακρίναμε πριν από πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Σάλτσμπουργκ και πιστεύουμε ότι η φιλοσοφία και το στιλ ποδοσφαίρου του ευθυγραμμίζονται με αυτό του συλλόγου και θα ταιριάζουν πολύ στους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ