Επέστρεψε ο Βαράν – Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο;

Επέστρεψε ο Βαράν – Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο;

Ο Ράφαελ Βαράν είναι στη διάθεση του Ραλφ Ράνγκνικ, σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ακόμη δεν έχει μπει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν, επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ενόψει της Σαββατιάτικης «σύγκρουσης» με την Τότεναμ.

Ο Βαράν, ο οποίος έχει περιοριστεί σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Γιουνάιτεντ αυτή τη σεζόν λόγω προβλημάτων στη βουβωνική χώρα και τους μηριαίους, δεν αγωνίστηκε στην συντριβή με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω ασθένειας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι οι βαρύτερες φετινές ήττες της Γιουνάιτεντ, συνέβησαν εν τη απουσία του Βαράν.

Οσον αφορά στον Έντινσον Καβάνι, ο Ουρουγουανός επιθετικός, είναι έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ενώ έχασε τον αγώνα με τη Σίτι λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο προπονήθηκε ατομικά, καθώς αναρρώνει από ένα πρόβλημα στο ισχίο. Υπενθυμίζεται ότι και ο αριστερός μπακ Λουκ Σο έχασε τον αγώνα με τη Σίτι λόγω του κορωνοϊού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ