Μπρέντφορντ-Μπέρνλι 2-0: Με τον Έρικσεν μπροστάρη, η Μπρέντφορντ πήρε τρίποντο παραμονής

Μπρέντφορντ-Μπέρνλι 2-0: Με τον Έρικσεν μπροστάρη, η Μπρέντφορντ πήρε τρίποντο παραμονής

Άλμα παραμονής για την Μπρέντφορντ, που επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι. Ασίστ ο Έρικσεν στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

Μεγάλο τρίποντο για την Μπρέντφορντ. Η ομάδα του Φρανκ επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι και έκανε… άλμα παραμονής στην Premier League. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Μπέρνλι είναι στο χείλος του γκρεμού και την 18η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπρέντφορντ ο Κρίστιαν Ερικσεν, που είχε ασίστ στο πρώτο γκολ και συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Στο 63’ το σουτ του Γιάνελτ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 70’ μετά από λάθος της άμυνας της Μπρέντφορντ, ο Κορνέ βρέθηκε φάτσα με τον Ραγιά αλλά πλάσαρε πάνω του.

Το γκολ για την Μπρέντφορντ ήρθε στο 85’. Ο Έρικσεν σέντραρε από αριστερά και ο Τόνεϊ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 90+2’ ο Έρικσεν έβγαλε όμορφα στον Τόνεϊ, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Κόλινς. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση για το 2-0.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ραγιά, Αγέρ, Πίνοκ, Γιάνσον, Χένρι, Κανός (75’ Γουϊσά), Νόργκααρντ (81’ Γένσεν), Έρικσεν, Γιάνελτ, Εμπουεμό (90+1’ Ονιεκά), Τόνεϊ

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Κόλινς, Ρόμπερτς, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Λένον, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Κορνέ, Βέγκχορστ (67’ Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ