Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ κάνει τον κόσμο της να βαριέται όταν τη βλέπει»

Νέβιλ: «Η Γιουνάιτεντ κάνει τον κόσμο της να βαριέται όταν τη βλέπει»

Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για ακόμη μια φορά με βαριές κουβέντες για την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τόνισε ότι πλέον κάνει τον κόσμο της να βαριέται.

Ο Γκάρι Νέβιλ για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παλαίμαχο άσο και νυν τηλεπαρουσιαστή να τη χαρακτηρίζει βαρετή μετά το 1-1 με την Λέστερ και να θεωρεί πως είναι εκτός μάχης Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέβιλ:

«Νομίζω πως είναι οριστικά εκτός Champions League. Πίστευα πως η διακοπή για τις εθνικές ομάδες θα ωφελούσε την Γιουνάιτεντ και πως θα της επέτρεπε να πάρει ανάσες και να μπει δυναμικά στην τελική ευθεία για τα τελευταία εννέα ματς.

Οι επόμενοι δύο μήνες αναμένεται να είναι πολύ μεγάλοι τόσο για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ όσο και για τους οπαδούς της, αν συνεχίσουν να παίζουν όπως αγωνίστηκαν απέναντι στην Λέστερ, τόσο φτωχά», τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Το ματς απέναντι στην Λέστερ ήταν πολύ σκληρό για να το βλέπει κάποιος που είναι φίλαθλος αυτής της ομάδας. Δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος που αποχώρησε θυμωμένος από το Ολντ Τράφορντ το βράδυ του Σαββάτου επειδή πιθανότατα έχουμε φύγει από το στάδιο του θυμού. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου είμαστε βαρετοί.

Πιστεύω πραγματικά πως ο παίκτες νοιάζονται για την ομάδα αλλά τους λείπει η κατεύθυνση και αυτή έρχεται από ψηλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ