Τότεναμ – Μπράιτον 0-1: Αφεντικό του Λονδίνου…

Τότεναμ – Μπράιτον 0-1: Αφεντικό του Λονδίνου…

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη μέσα στο «Emirates» επί της Άρσεναλ, η Μπράιτον έφυγε νικήτρια (0-1) και από την έδρα της Τότεναμ που έχασε έδαφος για την τετράδα.

«Τρελαίνει» κόσμο η Μπράιτον! Αν και βαθμολογικά αδιάφορη η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ έφυγε με δεύτερο διπλό μέσα σε μία εβδομάδα από το Λονδίνο. Μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, η Μπράιτον επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 και της Τότεναμ η οποία παραμένει στην τέταρτη θέση, αλλά με ματς παραπάνω από τους διώκτες της.

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασε κοντά στο γκολ, κυρίως με προσπάθειες του Σον. Δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, ήρθε η τιμωρία της.

Ο Τροσάρ με ωραία κίνηση και πλασέ νίκησε τον Γιορίς για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, βάζοντας παράλληλα τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ματς μόνο με νίκες για την Τότεναμ.

Τότεναμ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Έμερσον, Μπεντανκούρ (72′ Γουίνκς), Σον (88′ Μπερχβάιν), Κέιν, Κουλουσέφσκι (64′ Λούκας Μόουρα)

Μπράιτον: Σάντσες, Κουκουρέγια, Ντανκ, Φέλτμαν, Λάμπτεϊ (82′ Μαρτς), Μπισούμα, Τροσάρ, Γκρος, Καϊσέδο (78′ Λαλάνα), ΜακΆλιστερ, Εμβεπού (46′ Γουέλμπεκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ