Τεν Χαγκ: «Έχουν γραφτεί 250 παίκτες για τη Γιουνάιτεντ, δεν ασχολούμαι»

Τεν Χαγκ: «Έχουν γραφτεί 250 παίκτες για τη Γιουνάιτεντ, δεν ασχολούμαι»

Ο Τεν Χαγκ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ με 2-1 από την Μπράιτον δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν ασχολείται με τις μεταγραφικές φήμες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε στο Old trafford, από την Μπράιτον με 2-1, στην πρεμιέρα της Premier League και έτσι η γκρίνια στον Αγγλικό σύλλογο συνεχίζεται.

Η σεζόν φαινόταν από την προετοιμασία πως δεν ξεκινάει καλά για τους «κόκκινους διαβόλους», όχι για τα αποτελέσματα, εξάλλου υπήρξε και η εμφατική νίκη με 4-0 επί της Λίβερπουλ.

Στο Μάντσεστερ έχουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα, όπως ,ε την υπόθεση του Ρονάλντο, την απώλεια χορηγών αλλά και με τις… μεταγραφικές φήμες. Αυτό άλλωστε είναι κάτι από όσα ενοχλούν τον Έρικ Τεν Χαγκ, όπως ο ίδιος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ: «Εκτός ομάδας για σχόλια κατά του προπονητή»

Ο Ολλανδός τεχνικός ήταν φανερά εκνευρισμένος και με ειρωνική διάθεση ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με όσα ονόματα ακούγονται καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας συνδέθηκαν με τον σύλλογο περίπου 250 παίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Δεν πρόκειται να μιλήσει για ονόματα, επειδή νομίζω έχουν ήδη συνδεθεί περί τους 250 παίκτες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο κάνουμε προετοιμασία, οπότε αυτό είναι.

Έχουμε δύο επιθετικούς, ίσως τρεις μαζί με τον Ράσφορντ, ο οποίος θεωρείται επιθετικός, αλλά έκανε εξαιρετική προετοιμασία ως αριστερός εξτρέμ και σήμερα είχε επίσης δύο καλές στιγμές από την αριστερή πλευρά.

Έτσι νομίζω ήταν η σωστή απόφαση να το κάνουμε έτσι. Αλλά δεν είχαμε το κλασσικό 9αρι, δεν ήταν διαθέσιμο σήμερα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ