Κόντε για τον καυγά με τον Τούχελ: «Για μένα, το περιστατικό τελειώνει εδώ»

Κόντε για τον καυγά με τον Τούχελ: «Για μένα, το περιστατικό τελειώνει εδώ»

Τους τόνους θέλησε να ρίξει σχετικά με τον καυγά του με τον Τόμας Τούχελ, ο Αντόνιο Κόντε.

Η Τότεναμ υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (20/8, 14.30) την Γουλβς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Premier League, με τον τεχνικό των «σπιρουνιών», Αντόνιο Κόντε να μιλά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τους «Λύκους».

Όπως είναι λογικό ο Ιταλός τεχνικός δέχθηκε ερωτήσεις για τον καυγά του με τον Τόμας Τούχελ στο ντέρμπι της περασμένη εβδομάδας, εκεί όπου οι δύο προπονητές λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια. 

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» της Γιουνάιτεντ: «Κλείνει» τον Κασεμίρο με 70 εκατομμύρια (pic)

«Έμαθα ότι η ομοσπονδία θα μας τιμωρήσει με ελαφριά ποινή και πρέπει να το αποδεχθούμε. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε απόφαση. Όμως, μερικές φορές τέτοιες καταστάσεις συμβαίνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν θα είναι η τελευταία που δύο προπονητές δεν συμπεριφέρονται σωστά ή δεν συμφωνούν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να προχωρήσουμε και να έχουμε σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Και για μένα, αυτό το περιστατικό τελειώνει εδώ», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

Σχολιάζοντας την επικείμενη ποινή, εξέφρασε την ελπίδα του να βρίσκεται στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος: «Το ελπίζω. Είναι το σωστό να βρίσκομαι στη θέση μου. Αλλά, επαναλαμβάνω ότι έπειτα από τέτοιες καταστάσεις μπορείς να μάθεις πολλά, όμως την ίδια στιγμή πολλές φορές ήταν καλό που παρέμεινα ψύχραιμος και δεν είχα έντονες αντιδράσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ