Λεμπέφ: «Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ είναι παίκτης επιπέδου Championship»

Λεμπέφ: «Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ είναι παίκτης επιπέδου Championship»

O παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός και πρωταθλητής κόσμου, Φρανκ Λεμπέφ άσκησε δριμεία κριτική προς τον Αλεξάντερ - Άρνολντ τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε αμυντικό επιπέδου Championship.

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ αποτελεί σημείο αναφοράς στις επιτυχίες που έχει καταγράψει η Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια. Ο διεθνής Άγγλος δεξιός μπακ – χαφ είναι μόνιμη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες με τις φαρμακερές μπαλιές του, ωστόσο την φετινή σεζόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για τον ίδιο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο ίδιος να δέχεται σκληρές κριτικές, με πρόσφατη αυτή του παλαίμαχου Γάλλου αμυντικού και πρωταθλητή κόσμου, Φράνκ Λεμπέφ. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, ανέφερε πως λατρεύει τις επιθετικές αρετές, ωστόσο στο θέμα της άμυνας τον χαρακτήρισε ποδοσφαιριστή επιπέδου… Championship.

Διαβάστε επίσης: Το διαβατήριο του Λάιντνερ, το αίτημα που απορρίφθηκε, η συνάντηση με τον Μίτσελ και ο Ρέαμπτσιουκ…

«Κοιτάξτε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ. Λατρεύω αυτόν τον παίκτη για τις επιθετικές αρετές του. Όμως αμυντικά, είναι παίκτης για το επίπεδο της Championship. Το μόνο σύστημα το οποίο μπορεί να δουλέψει για αυτόν είναι του Γιούργκεν Κλοπ. Όταν δεν δουλεύει, καλή ώρα τη φετινή σεζόν, βλέπετε τις αμυντικές αδυναμίες του. Θέλω να τον πάρω μαζί μου για να δουλέψει στις βασικές αρχές του παιχνιδιού Θα του έλεγα: «Γύρισε το κεφάλι σου και κοίτα πίσω σου». Μόνο από αυτό, θα γινόταν ήδη καλύτερος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φρανκ Λεμπέφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ