Γκρίλις: «Τότε θα δείτε τον καλύτερο μου εαυτό…»

Γκρίλις: «Τότε θα δείτε τον καλύτερο μου εαυτό…»

Ο Τζακ Γκρίλις υποστηρίζει ότι τα καλύτερα έρχονται για αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τζακ Γκρίλις δήλωσε ότι δεν είναι κοντά σε πλήρη φυσική κατάσταση, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, αλλά είναι πεπεισμένος ότι οι οπαδοί θα δουν τον καλύτερό του εαυτό όταν εποστρέψει στην ομάδα.

Ο Άγγλος άσος ταλαιπωρείται από τον Αύγουστο και έχει μόλις έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.
«Σίγουρα δεν είμαι κοντά στο 100% αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο στην ιστοσελίδα της Σίτι και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Αποθέωση για τον Μίτσελ στο Μεξικό: «Προπονεί στον Ολυμπιακό αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» (pic)

«Έπαιξα 90 λεπτά εναντίον της Γουέστ Χαμ και 45 εναντίον της Μπόρνμουθ όταν αποκόμισα τον τραυματισμό μου. Άρα, έχω ακόμα πολύ δρόμο να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, αλλά αυτό θα έρθει με τον καιρό.

Απλώς πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι έτσι ώστε να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν ευκαιρίες στον αγωνιστικό χώρο. Και τότε θα δείτε τον καλύτερο Τζακ Γκρίλις».

Ο Γκρίλις, ο οποίος εντάχθηκε στη Σίτι από την Άστον Βίλα τον Αύγουστο του περασμένου έτους για ένα ποσό ρεκόρ στο πρωτάθλημα 100 εκατομμυρίων λιρών (111,5 εκατομμύρια ευρώ), έχει πετύχει μόνο ένα γκολ αυτή τη σεζόν, αλλά ο Άγγλος διεθνής δεν ανησυχεί για τους αριθμούς του.

«Για μένα, δεν είναι μόνο τα γκολ και οι ασίστ… σημαίνουν πολλά για τους επιθετικούς, αλλά δεν νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο αυτό», είπε.

«Ήλπιζα ότι κατά τη δεύτερη σεζόν θα παίξω περισσότερο και θα αποδώσω καλύτερα. Αυτό πρέπει να κάνω, κανείς δεν χρειάζεται να μου το πει. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμοστώ στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και στο σύστημά του, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το κάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ